Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vitézlő túra

2021. április 24.

1500huf

A hagyományoknak megfelelően benépesülnek a Szendrő környéki dombok egy tavaszi hétvégén, mikor a mozogni vágyók az ébredező természetbe teszik próbára magukat a Vitézlőn.

A rendezvény immár jubileumi 15. alkalommal kerül megrendezésre Szendrői Természetjáró Szakosztály szervezésében. Idén is a megszokott jó hangulattal, sok vidámsággal és újításokkal várunk mindenkit az eseményre!

Programok:
Gyalogos távok: 10, 15A, 15B, 25, 35, 50, 66 km, kombinált táv, 22 km gyaloglás és 2 km evezés a festői szépségű Rakaca-tavon, kincskereső túra
Kerékpáros távok: 50, 80 km és 100 km
Futó távok: 10, 20 km
Kenus távok: 10 km

Előzetes nevezés/jelentkezés

Előnevezést 2021. március 1-ével indítjuk el a weboldalon.

  • ELŐNEVEZÉS
  • HELYSZÍNI NEVEZÉSRE IS VAN LEHETŐSÉG

A Kombinált táv esetén valamint a kerékpáros távok kenuzási lehetőségét csak az előzetes regisztráltaknak tudjuk az indulását teljes mértékben biztosítani a szűkös kapacitások miatt.

Az étkezési lehetőséget is csak a regisztráltak számára tudjuk teljes mértékben biztosítani a főzési kapacitások előzetes tervezése miatt.

Térkép: Gömör – Tornai Karszt és Cserehát turista atlasz (Javasolt a 2015-ös kiadás)

A túraútvonalak változás jogát fenntartjuk az esetleges előre nem látható külső körülmények változása miatt. Az esetleges változásokról a weboldalon mindenképpen értesítünk mindenkit.

A rajt megközelítése: a vonattal érkezők Szendrő – Felső, a busszal érkezők Szendrő Fő tér megállóhelyeknél szálljanak le. A városban szervezők és útbaigazító táblák segítenek megtalálni a rajthelyet. Rajt és a cél helyszíne minden esetben a Szendrő Petőfi tér 1. Apáczai Csere János Általános Iskola a szendrői Római Katolikus Templom mellett.

Útvonalak GPS koordinátái előre letölthetők a weboldalról.

Háziállatok is indulhatnak a túrán. A háziállatokért minden esetben az állat gazdája vállalja a felelősséget. Amennyiben a túrán a nevezése megtörténik, akkor szerepel az adatbázisban jogosult oklevélre, és jelvényre.

Részletek

Dátum:
2021. április 24.
Összeg:
1500huf
Honlap:
https://szendroitura.hu/vitezlo-teljesitmenytura-2021/

Szervező

Szendrő Városi Sport és Szabadidő Egyesület
Telefon:
305980101
E-mail:
info@szendroitura.hu
Honlap:
Fő út 19.

Helyszín

3752 Szendrő, Fő út 19
Fő út 19
Szendrő, Borsod - Abaúj - Zemplén megye 3752 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
30-5980101
Honlap:
www.szendroitura.hu

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.