Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

FIGHTER’S RUN LUPA-TÓ

április 6 @ 10:00 - április 7 @ 14:30

Tavaszi versenyünkkel becsapódunk a főváros mellé! Várunk a Lupa-tónál, ahol ezúttal – az eddigi pályáinktól eltérően – sík(abb) terepre számíthatsz!

Április 6-7-én négy különböző eseménnyel várunk, ahol Te is megtalálod a számodra legmegfelelőbb kihívást! A szokásos Fighters’ Run fesztiválhangulattal, professzionális szervezéssel és egy igazán különleges helyszínnel várunk a főváros mellett!

  • Fighters’ Run EGYÉNI RÖVIDTÁV – délelőtt 10-kor indítjuk az eseményt, ahol 8-11 km-es pálya, 20-25 akadállyal várja gyors pálya szerelmeseit!
  • Fighters’ Run Farkaskölykök – elmaradhatatlan gyerekversenyünket a 4-14 éves korosztályok számára ezen a napon délután rendezzük, 13 órától!
  • Fighters’ Run CSAPAT RÖVIDTÁV – az egyéni indulók után jöhetnek a team-ek! 8-11 km-es pálya, 20-25 akadállyal várja a 2-3-4 fős férfi-női-vegyes csapatokat!
  • Fighters’ Run BEAVATÁS – ha azok közé tartozol, akiknek tetszik a terepakadályfutás, de a táv, az akadályok nehézsége, vagy a versenyjelleg eddig elriasztott attól, hogy végre kipróbáld, nem kell tovább várnod! Megérkezett Neked szóló eseményünk, a Beavatás, ahol 4-5 km közötti pályával és 10-12 akadállyal várunk! A Beavatás általános leírását itt olvashatod!

Részletek

Kezdés:
április 6 @ 10:00
Vége:
április 7 @ 14:30
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://fightersrun.com

Szervező

Balatonman Triatlon Kft.
Telefon:
+36706057415
E-mail:
info@balatonman.hu
Honlap:
futas.maratonman.hu

Helyszín

Budkalász, Lupa Beach
Tó u.,
Budakalász, Pest 2011 Magyarország
+ Google Térkép

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.