Hírek

14
máj

Szabadidősport-események: még egy kicsit várni kell

Hazánk összes szabadidő-sportolóját és szervezőjét foglalkoztatja a kérdés: lehet-e ma hazánkban szabadidősport-rendezvényt tartani. A SZEOSZ kikérte a témában dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkár asszonyának hivatalos állásfoglalását, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül teszünk közzé.

21
dec

2021-ben még több futópálya épülhet

Az Országos Futópálya-építési Program jövőre is folytatódik: az elmúlt két évhez hasonlóan a Miniszterelnöki Kabinetiroda aktív Magyarországért felelős kormánybiztosa szövetségünk szakmai segítségével 2021-ban is jelentős összeggel fogja támogatni új futópályák építését.

12
nov

Sikeres SZEOSZ-közbenjárás: adókedvezmény a szabadidősportban dolgozóknak

Sajnos a koronavírus-járvány következtében újabb szigorító intézkedéseket kellett meghozni, amelyek a szabadidősport területét is érintik. A szervezők azonban – veszteségeiket kompenzálandó – adókedvezményben részesülnek.

8
okt

Szegeden is elkészült a futópálya

Finiséhez közeledik az Országos Futópálya-építési Program első etapja: Szegeden is elkészült a rekortán borítású futókör.

2
okt

Mozgalmas napok: futópálya-átadási dömping

Az Országos Futópálya-építési Program keretein belül újabb három helyszín gazdagodott modern, rekortán borítású futókörrel.

3
Sze

Békásmegyer: újabb futókör felavatva

A főváros III. kerületében élők most már nem csak a Római-parton róhatják a kilométereket, hiszen az Országos Futópálya-építési Program keretein belül korszerű rekortán borítású futópályával gazdagodtak.

10
jún

Futópálya-építési Program: Gödöllőn már körözhetnek a szabadidő-sportolók

Ünnepélyesen felavatták az Országos Futópálya-építési Program először elkészült futókörét Gödöllőn – az eseményen a SZEOSZ elnöke is részt vett.

29
máj

ÚJRA LEHETNEK ESEMÉNYEK – SZIGORÚ FELTÉTELEKKEL

Az elmúlt hónapok során egyre fokozódó járványügyi helyzet a szabadidősportra is rányomta a bélyegét, azonban a sok bizonytalanságot követően végre látszik a fény az alagút végén.

20
máj

Hét új futópálya épülhet a SZEOSZ közreműködésével

Lezárult a 2020. évi Országos Futópálya-építési Program első szakasza: kihirdettük a támogatásra javasolt önkormányzatok körét.

13
Már

SZEOSZ-ÁLLÁSFOGLALÁS A VESZÉLYHELYZET KAPCSÁN

Veszélyhelyzetet rendelt el a magyar kormány, amelynek értelmében határozatlan ideig megtiltja a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását hazánkban a koronavírus terjedése miatt – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter március 11-én, Budapesten.  

Csongrád-Csanád megyei szervezők listája

Progrun Kft.

Veszprém megyei szervezők listája

Bakony 200 Sportegyesület
TovaFutók SE

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Hetyei Tamás E. V.
Tó-sport Kft.