Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

NN CITY RUN

március 24 @ 08:00 - 14:30

A Maratonman sorozat első állomása, a 2024. március 24-én megrendezésre kerülő NN City Run, mely tökéletes felkészülési verseny az NN Ultrabalatonra! Versenyközpontunk a Várkert Bazárban kerül kialakításra. A klasszikus félmaraton mellett, rövidebb távokon is próbára teheted magad, így a futással még csak most ismerkedők is találnak maguknak megfelelő távot.

Az útvonalunk a lezárt budai alsó rakparton halad, így a főváros legszebb díszletei között teheted meg az általad választott távot, futás során átfutunk a Szabadság hídon is. Kezdd velünk a 2024. évi budapesti versenyszezont, légy ott az első nagy fővárosi versenyen hazánk egyik legszebb helyszínén a Várkert Bazárban!

Tavaszi hangulat, ideális futóidő, csodaszép útvonal, prémium kategóriás rajtcsomag és ellátás! A Maratonman többi állomásához hasonlóan a rajtcsomagban minőségi MIZUNO technikai pólóval, a futás során teljes frissítéssel várunk a BioTech USA jóvoltából!

Fontos számunkra, hogy eseményeinket környezetbarát szemléletben szervezzük, így ezen az eseményünkön sem használunk egyszer használatos papír és műanyag poharakat. Az állomásokon energiaszelet, gél, magnézium és müzliszelet is megtalálható, így neked csak saját magadra és a tempódra kell koncentrálnod a verseny során!  Érdemes minél hamarabb regisztrálnod, mert bomba árakkal várunk!

A versenyre való nevezésnél lehetőség van öko és prémium nevezések között választani. https://ultrabalaton.hu/nevezes/

Részletek

Dátum:
március 24
Időpont:
08:00 - 14:30
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://futas.maratonman.hu/nn-city-run/

Szervező

Balatonman Triatlon Kft.
Telefon:
+36706057415
E-mail:
info@balatonman.hu
Honlap:
futas.maratonman.hu

Helyszín

Budapest, Várkert Bazár
Budapest, Várkert Bazár
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36706057415
Honlap:
futas.maratonman.hu

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.