Futócipőket elő, újabb futókör került átadásra – ezúttal Gyömrőn

20 + 1: ismét gyarapodott az Országos Futópályaépítési program keretében megvalósult futókörök száma, hiszen múlt kedden a gyömrői pályát is birtokba vehették a helyiek. 

A Pest megyei településen aktív a sportélet, közel kétezren sportolnak egyesületi színekben, azonban az újonnan átadott 1040 méter hosszú, rekortán borítású futópálya nem csak őket, hanem a szabadidősportolókat is hivatott kiszolgálni. Az átadóünnepségen dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő is hangsúlyozta, hogy a rendszeres sportolás, a test karbantartása az egészséges életmód elengedhetetlen része, ehhez kínál tökéletes megoldást a mindenki számára ingyenesen használható pálya.

A futókör ünnepélyes átadóján a nemzeti szalagok átvágását követően az első hivatalos köröket gyermekek kíséretében Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár, valamint dr. Szélpál Tamás, a SZEOSZ főtitkára tették meg, akikhez csatlakoztak Török Réka és Tóth János alpolgármesterek is.

Bátran kijelenthetjük, hogy a pálya minősége kiváló, melyről akár az első megmérettetésen, a Futókörök napján is meggyőződhetnek a sportolni vágyók, hiszen az idei évben Gyömrőn is debütál a rendezvény, ahova sok szeretettel várnak mindenkit.

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.