Bábolna Bio Run

2022. június 18-án került megrendezésre a Bábolna Bio Run futóverseny, szabadidős sportrendezvény, melynek helyszínéül a Bábolna Strand- és Termálfürdő és a méltán híres bábolnai Arborétum és Állatpark szolgált.

A versenyen minden korosztály indulója megmérettethette magát, illetve a sportággal még csak most ismerkedők is találtak számukra megfelelő kihívást. A klasszikus 5, 10 és 21 km-es távok mellett a Bábolna Bio Run keretében 500 méteres ovis futam, 1500 méteres családi futam és 3 km-es Start Futam is megrendezésre került. A rendezvényen közel 500 fő indult el a fentebb felsorolt távok valamelyikén, ezzel majdnem elérve a rendezvényre előzetesen kitűzött maximális létszámot. A Maratonman Versenysorozat versenyein megszokott módon iramfutók kísérték a mezőnyt, biztatásuknak köszönhetően pedig megannyi futó érkezett mosolyogva a célba, és vette át a kiérdemelt teljesítői érmét.

Minden résztvevő befutóéremmel, a dobogósok pedig kupákkal is távoztak. A versenyt szervező Balatonman Kft. fontosnak tartja a versenyein résztvevő sportolók elismerését, a futók életkorától, nemétől, hovatartozásától és teljesített távtól függetlenül, hiszen mindannyian hatalmas teljesítményt nyújtanak magukhoz képest, legyen szó dobogóért folyó küzdelemről vagy az adott táv szint idején belüli teljesírésről. Az elismerés legelső formája pedig a befutó érem, amely minden szintidőn belüli teljesítő nyakába kerül. Mindezen túl, a kategóriák első három férfi és női versenyző ünnepélyes eredményhirdetés keretében kupát kapott. Hitvallásuk, hogy az eseményeiken résztvevők minden esetben örök élményekkel térnek haza, és a falon lógó éremre vagy a vitrinben lévő kupára ők is büszkén tekintenek.

Szervező: Balatonman Triatlon Kft.

Versenyinfók: https://futas.maratonman.hu/babolna-run/

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.