Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bicskén vízen, két keréken

2020. május 10. @ 07:00 - 17:00

Pattanj bringára az úszás után vagy vezesd le a biciklizést egy jó úszással! Természetesen lehetőséged lesz csak egy sportágban is indulni.

Ötpróba pontszerzés úszásban és kerékpározásban egy helyszínen. Nagyon népszerű volt tavaly, hogy az úszás mellett kerékpározásra is volt lehetőség Bicskén. 2020-ben ezt egy picit még fokozzuk, mert a kerékpáros szakaszon egy nagyon különös pihenő-/frissítőállomást alakítunk ki.
Ennek részleteivel hamarosan jelentkezünk 😉

KERÉKPÁRTÚRA

Választható távok:
45 km

ÚSZÁS

Az uszoda zárt, ami azt is jelenti egyben, hogy minket nem befolyásol az időjárás, azaz tudtok tervezni, beilleszteni a nyári programok közé. Folyamatos indítással fogtok majd indulni ugyanúgy, mint tavaly.
Az uszoda áteresztőképessége korlátozott, így limitált nevezőt fogunk tudni majd fogadni. Az online regisztrációs felületen idősávokra tudtok jelentkezni, hogy tudjatok tervezni az érkezési és várakozási idővel. Mi rendszeresen ki fogjuk tenni az adott idősáv telítettségét valami egyszerű jelöléssel (piros-sárga-zöld vagy százalékos stb…). Kérni fogunk egy tempó becslést (amit nem fogjuk publikálni sehova) , ami segíti nekünk az áteresztő képesség pontosabb tervezését.

Úszósapka használata kötelező!

Választható távok: 500m és 1000m

Bicskére sűrűn járnak vonatok Budapest és Tatabánya felől is. A vasútállomástól kb 15-20 perces séta az uszoda.

Érkezünk folyamatosan a további részletekkel.

Részletek

Dátum:
2020. május 10.
Időpont:
07:00 - 17:00

Helyszín

Bicske, Nagy Károly utca 5.
Nagy Károly utca 5.
Bicske, 2060 Magyarország
+ Google Térkép

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.