Események betöltése

« Összes Események

GENERALI NIGHT RUN BUDAPEST

augusztus 31 @ 20:00 - 23:30

2024-ben 11. alkalommal: Generali Night Run Budapest a gyönyörűen kivilágított fővárosban! A résztvevők négy táv közül választhatnak, a félmaratoni táv váltóban is teljesíthető. Az útvonal 2024-ben is érinti a Budai Várat, megcsodálhatjátok a kivilágított Parlamentet és a Margit hidat – és természetesen a kongásoktól zengő Alagutat sem hagyjuk ki, amit követően, 2024-ben is átfutunk a Lánchídon. Az útvonalon több ponton zenével és vizuális effektekkel várunk benneteket!

Augusztus utolsó hétvégéjén, a versenyközpont a mesés Várkert Bazárnál kerül kialakításra, itt található a rajt- és célterület, az EXPO, az információs pult, a mellékhelyiségek és a csomagmegőrző is. Ismét lesz fejlámpás futam és Night Bike élménytúra is a kerékpársport kedvelőinek. Prémium csomagba kerülő eseménypólóink beszállítója továbbra is a Mizuno, a komplett frissítésről a BioTechUSA gondoskodik. Frissítőpontjainkon továbbra is hűtött vízzel és izotóniás itallal várunk, míg a célban D24 hideg alkoholmentes sörrel készülünk!

2024-BEN MÁR KÉTFÉLE NEVEZÉSI CSOMAG KÖZÜL VÁLASZTHATSZ! HA FONTOS SZÁMODRA A BOMBA ÁR, VÁLASZD AZ ÖKO CSOMAGOT, HA SZERETNÉL MIZUNO ESEMÉNYPÓLÓT, A PRÉMIUM CSOMAGUNKAT AJÁNLJUK FIGYELMEDBE!

https://ultrabalaton.hu/nevezes/

Részletek

Dátum:
augusztus 31
Időpont:
20:00 - 23:30
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://futas.maratonman.hu/generali-night-run-2024/

Szervező

Balatonman Triatlon Kft.
Telefon:
+36706057415
E-mail:
info@balatonman.hu
Honlap:
futas.maratonman.hu

Helyszín

Budapest, Várkert Bazár
Budapest, Várkert Bazár
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36706057415
Honlap:
futas.maratonman.hu

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.