Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kaptárkövek Teljesítménytúra 2024

június 15

Téged is kiver a víz a tömegtől? Már neked is eleged van a rajtnál tolongásból és türelmetlenkedésből? És mélységese elszomorít a teleszalagozott erdők no meg a széthagyott poharak és csokipapírok látványa? Megértünk, hisz nem erről kéne szóljon a teljesítménytúrázás…

Szeretnél részt venni egy olyan teljesítménytúrán ahol családias a hangulat és a szervezők a szívüket, lelküket beleadják, miközben a természetet is óvják?  Akkor téged is vár a Kaptárkövek Teljesítménytúra a Bükkalján! Itt mindenki mosollyal és örömmel fogad, mert neked szeretnének élményeket nyújtani és megismertetni veled csodás vidékünket. Itt nem csupán a tempó a fontos, hanem próbára teheted tájékozódási képességeidet is. Ne ess kétségbe, ha eltévedtél, inkább jelzéseket keress szalagozás helyett és ügyesen forgasd a térképet! Cserébe páratlan ritkaságok, különleges szépségek várnak út közben: lenyűgöző kilátások a hegyek tetején, titokzatos kőfülkék az erdők rengetegében és vulkanikus borok az évszázados pincék mélyén.

A Bükkalja vadregényes és menő, de nem adja könnyen magát! Tájékozódni kell, így a térkép lesz az úton a legjobb barátod. 15; 30 és 50 kilométeres távokkal várjuk a kalandvágyó túrázókat 2024. június 15-én szombaton.

Részletek

Dátum:
június 15
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.kaptarko.hu/kaptarkovek-teljesitmenytura-2024/

Szervező

Kaptárkő Egyesület
E-mail:
info@kaptarko.hu
Honlap:
https://www.kaptarko.hu/

Helyszín

Eger, Eged-hegyi Lovastanya
Eged-hegyi Lovastanya
Eger, Heves 3300 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06202181450

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.