Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszváró Túranap és Terepfutás a Nyakason

2021. március 14. @ 07:30 - 15:30

Zsámbékon egy családias hangulatú gyalogtúrával várjuk a tavasz érkezését. Mivel sokan futva teljesítitek a távokat, ezért lehetőség van futás kategóriában is indulni az eseményen egyéni indításokkal. Az esemény Ötpróba pontszerző állomás, azonban várjuk azokat is, akik egyszerűen csak kirándulni vagy futni szeretnének.

A koronavírus körül kialakult helyzet miatt egyelőre két időpontot jelöltünk ki. 2021. március 14. az esemény tervezett időpontja, azonban, ha nem tudjuk ebben az időpontban megtartani, akkor 2021. április 3-át jelöltük ki pótidőpontnak.

Helyszín: Zsámbék Piactér

Távok:
Túra: 11km, 16km, 26km
Terepfutás: 11km, 16km, 26km

Rajt: Tavaszi ajánlásotokat megfogadtuk és a rövidebb távokon meghosszabbítottuk az indulási időpontokat. Továbbra is egyénileg lehet majd rajtolni mindegyik kategóriában az alábbi idősávokban:
11km 7:30 – 12:30
16km 7:30 – 11:30
26km 7:30 – 10:00

A túra mellé épült be a futás lehetősége. Ezen az eseményen a teljesítés a cél, így nem lesz külön időmérés, nem hirdetünk külön helyezetteket sem a futásnál. Nevezzük egyszerűen örömfutásnak 😉

Pályazárás: az utolsó indulót követően egy órával elindul a pályabontó csapat, ami nem szokta utolérni az utolsó embert sem, mert pályaszakaszokat bont.
Az esemény központjában 15:30-kor zárunk.

Néhány fontos információ a mostani időszakban. A személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében történt változtatások:
– Az eseményközpont nyitott területen lesz
– A maszk használata kötelező az eseményközpontnál
– 1.5 méteres védőtávolság tartása kötelező
– Ellenőrzőpontoknál kötelező a maszk használata és a többi túrázótól való 1.5 méteres védőtávolság betartása

Frissítés: Az ellenőrzőpontok kínálata a vírushelyzet miatt eltér a megszokottaktól. A kontaktusszámok csökkentése miatt kérjük, hogy elsődlegesen az Önellátásra készüljetek. Amennyiben lesz ebben változás, akkor azt jelezni fogjuk mindenképpen.

Az útvonal nagyobb részben turistaútvonalon fog vezetni, melyen a szokásaink szerint jelzőszalagozással fogjuk még egyételműbbé tenni a pályát. Ellenőrzőpontokat fogunk elhelyezni mindegyik útvonalon, ahol az áthaladást igazolni szükséges ( az igazolás kialakítása folyamatban van ).

 

Részletek

Dátum:
2021. március 14.
Időpont:
07:30 - 15:30
Esemény címkék:
Honlap:
zsambekfutas.hu/teli-tura

Szervező

Zsámbékfutás
Telefon:
+36309306922
E-mail:
info@zsambekfutas.hu
Honlap:
www.facebook.com/zsambekfutas

Helyszín

Zsámbék, Piac köz 8.
Piac köz 8.
Zsámbék, 2072 Magyarország
+ Google Térkép

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.