Események betöltése

« Összes Események

VIII. Brigetio Időfutam

október 13 @ 08:00 - 16:00

Egy igazán hangulatos, kiváló minőségű pályával várunk idén mindenkit a VIII. Brigetio Időfutamon!
A rajt a 2020 végén átadott, látványában impozáns, a Duna legmagasabb -118m magas-, egypilonos hídjának, a Monostori híd lábánál lesz. A versenyzők egyesével, percenként fognak nekivágni a 19 km-es versenytávnak egy a híd lábánál felállított színpadról. A rajtot követően kertvárosi részen megy az útvonal, majd a Fenyves erdőt szeljük át, végül a tavalyi évben épült Eurovelo6 kerékpárúton folytatódik a verseny egészen Gönyűig, végig kíváló minőségű aszfalton!
A versenyt követően 17 kategóriában hirdetünk eredményt, amely során a legeredményesebb versenyzők egyedileg tervezett díjakat vehetnek át! Idén is megszervezzük a csapatversenyt, összeadjuk a csapattagok legjobb 6 idejét és az első három helyezett csapat tagjai díjazásban fognak részesülni!
Versenyünk a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság része. A versenyt követően a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság díjátadó ünnepsége fog következni, ahol a legeredményesebb versenyzők amatőr bajnoki mezeket és díjakat vehetnek át. Az eredményhirdetést követően közös tortázással ünnepeljük és egyben búcsúztatjuk az idei amatőr versenyszezon végét. A rendezvény végén értékes tombola nyereményeket fogunk kisorsolni a versenyzők között.
Várunk mindenkit Komáromban október 13-án! Zárjátok velünk az idei kerékpáros szezont!

Részletek

Dátum:
október 13
Időpont:
08:00 - 16:00
Esemény címkék:
,
Honlap:
brigetiosport.hu

Szervező

Brigetio Kerékpáros Sportegyesület
Telefon:
+36303554436
E-mail:
brigeitosport@brigetiosport.hu
Honlap:
brigetiosport.hu

Helyszín

Komárom
Hét Vezér Park
Komárom, Komárom-Esztergom 2900 Magyarország
+ Google Térkép

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.