Tag: Kerékpárverseny

13
okt

VIII. Brigetio Időfutam

Egy igazán hangulatos, kiváló minőségű pályával várunk idén mindenkit a VIII. Brigetio Időfutamon! A rajt a 2020 végén átadott, látványában impozáns, a Duna legmagasabb -118m magas-, egypilonos hídjának, a Monostori híd lábánál lesz. A versenyzők egyesével, percenként fognak nekivágni a 19 km-es versenytávnak egy a híd lábánál felállított színpadról. A rajtot követően kertvárosi részen megy az útvonal, majd a Fenyves

Read more

7
szept

BALATONMAN FŰZFŐ

Fontos szempont számunkra, hogy versenyeinkben ne csak a profi sportolók, hanem azok a sporttársaink is örömüket leljék, akik még csak ismerkednek a triatlonnal vagy a futással! Tiszteljük a győzteseket, büszkék vagyunk rájuk, de minden nevezőnk egyformán fontos számunkra – függetlenül a célba érkezés sorrendjétől. Versenyközpontunk 2024-ben Balatonfűzfőn kerül kiépítésre, de a 710-es úton található legendás kerékpáros körünkön ismét megmérettethetitek magatokat.

Read more

4
aug

X. Brigetio Országúti Mezőnyverseny

Felejthetetlen bringás élménnyel várunk minden országúti kerékpárost 2024.08.04-én a X. Brigetio Országúti Mezőnyversenyre, ami a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság pontszerző állomása! Idén a tavalyi évhez hasonlóan Péliföldszentkereszten szervezzük versenyünket, ahol festői környezetben, dombos versenypályán mérheted össze erőnlétedet más amatőrökkel. -A verseny végén 10 férfi, 7 női korcsoportban díjazzuk a leggyorsabbakat! – A rövid és a hosszú távú verseny abszolút férfi-női

Read more

11
máj

IV. Sárkánymaraton a Hanságban

Újra vár a Sárkánymaraton és a bősárkányiak vendégszeretete a Hanságban. Csodálatos környezetben a résztvevők négy táv közül választhatnak: 5 km, 10 km, 21 km. Helyszíni nevezés +1000 Ft. 2024.05.11-én már negyedik alkalommal várjuk a futókat Bősárkányba, a Sárkány maraton a Hanságban futóversenyünkre. A 2024-es versenyen kalandokkal, és minifesztivállal várunk.

4
máj

17. Tour de Tisza-tó

A Tisza-tóhoz azért hívunk, hogy így vagy úgy, de körbeguruld velünk a tavat. A tókerülő távot teljesítheted két keréken, bringával közben pedig – tempótól függően – megcsodálhatod a tó nem hétköznapi környezetét. A kerékpárosok Tiszafüredről indulnak, majd 65 kilométernyi gurulás után oda is érkeznek vissza. Ha a tókerülést soknak érzed, rajthoz állhatsz a 15 km-s bringatúrán is.

30
jan

IV. Sárkánymaraton a Hanságban

Újra vár a #Sárkánymaraton és a bősárkányiak vendégszeretete a Hanságban. Csodálatos környezetben a résztvevők négy táv közül választhatnak: 5 km, 10 km, 21 km. Helyszíni nevezés +1000 Ft. 2024.05.11-én már negyedik alkalommal várjuk a futókat Bősárkányba, a Sárkány maraton a Hanságban futóversenyünkre. A 2024-es versenyen kalandokkal, és minifesztivállal várunk. #Hanság #Bősárkány

3
jún

Tour de Mátra (Kékestető)

TOUR DE MÁTRA 2023. június 3-4. Országúti kerékpárverseny és sportfesztivál a Mátrában! Első nap tekerd körbe a Mátrát, a 83 km-es távot egy kemény hegyi befutóval! Tekerj az ország csúcsára, a cél Kékestető! A kerékpárverseny második napja is igazi kihívás: 16 km hegymenet! Vagy hozd ki magadból a maximumot, tekerj szombaton és vasárnap is, és szállj harcba az összetett bajnoki

Read more

21
febr

III. Sárkánymaraton a Hanságban

Újra vár a Sárkánymaraton és a bősárkányiak vendégszeretete a Hanságban. Csodálatos környezetben a résztvevők négy táv közül választhatnak: 5 km, 10 km, 21 km. 2023.05.13-án már harmadik alkalommal várjuk a futókat Bősárkányba, a Sárkány maraton a Hanságban futóversenyünkre. A 2023-as versenyen új éremmel, és minifesztivállal várunk.

14
máj

15. Intersport de Tisza-tó

A Tisza-tóhoz azért hívunk, hogy körbeguruld velünk a tavat. A tókerülő távot teljesítheted két keréken, bringával közben pedig – tempótól függően – megcsodálhatod a tó nem hétköznapi környezetét. A kerékpárosok Tiszafüredről indulnak, majd 65 kilométernyi gurulás után oda is érkeznek vissza. Ha a tókerülést soknak érzed, rajthoz állhatsz a 15 km-s bringatúrán is.

1
máj

XVIII. Kínok Kínja nemzetközi kerékpárverseny

Első alkalommal kerül megrendezésre Esztergomban a családi kerékpáros túra a kerékpárverseny mellett kiegészítő rendezvényként. A túrán bárki részt vehet, hisz a távokat úgy alakítottuk ki, hogy kisgyerekek is teljesíteni tudják.   A rendezvény helye:                     Esztergom, Bazilika (GPS: 47.799715, 18.738274)   Ideje:                              2022.05.01 11:00 (Vasárnap)   Rendező:                        Esztergom Város Önkormányzata Szervező:                        Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület Információ:                    info@kulloszaggatok.hu  www.kulloszaggatok.hu Általános információ:  

Read more

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.