Fussuk Le! Félmaraton

2022. május 22. vasárnap került megrendezésre a Fussuk Le! Félmaraton a Fussuk Le! Sportegyesület szervezésében, melynek célja versenyzési lehetőség biztosítása amatőr futók számára, hogy teljesíthessék a félmaratoni távot egyéniben és párban.

A verseny helyszínéül Csongrád impozáns főtere, a Kossuth tér szolgált, ahol a versenyzők a belvárosban 10,5 km-es körökben teljesítették a félmaratoni távot.

A versenyen több száz résztvevők volt, ugyanis nem csak egyéniben, hanem váltóban is volt lehetőség a teljesítésre. Minden célba érkező egyéni és váltó számára egyedi érem és befutó ajándékokat adtak át, csakúgy, mint a gyerekfutás résztvevőinek.

A legjobbak jutalomban is részesültek, a női és férfi összetett 1-3. helyezettjei értékes tárgyi ajándékokat, míg a korcsoportok 1-3. leggyorsabbjai és a váltók 1-3. helyezettjei oklevelet és bort kaptak.

A rendezvény nagy sikert aratott a futok körében, melyet igazol a több száz fős létszám is.

Szervező: Fussuk Le! Sportegyesület

Versenyinfók: https://fussukle.hu/fussukle-felmaraton-csongrad?utm_source=mozgasvilag&utm_medium=blog&utm_campaign=csongrad_felmaraton&utm_id=Mozgasvilag

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.