Göcsej Galopp teljesítménytúra és terepfutó verseny

A Göcsej KTFE az idei évben 2022.03.06-án tartotta Göcsej Galopp megnevezésű teljesítménytúra és terepfutó verseny szabadidős rendezvényét Böde település Közösségi házánál, mely a Zalai-dombság területén fekvő kis település. A versenyen 5,11,16,22,33,44 és 55 kilométeres távok közül lehetett választani, így mindenki megtalálta a számára megfelelő ideális távolságot.

A szervezők úgy alakították az útvonalat, hogy a környék településeit érintse, úgy, mint például: Kávás, Irsapuszta vagy Kustánszeg. Érdekességként megemlítendő, hogy egy ekkora terjedelmű pálya milyen logisztikát igényel. A pálya kijelölése – levágásokkal együtt – közel 100 km megtételét jelenti a szervezőknek, a jelzések elkészítésével és kihelyezésével ez 5 ember 3 napos munkáját jelenti. De mindent a magas színvonalú versenyért és a résztvevőkért!

Összesen 350 fő vágott neki a versenyszámoknak, akik összesen 6 frissítőállomás érintésével értek a célba, ahol a futók egyedi befutóérmet, a túrázók hűtőmágnest kaptak teljesítésük elismeréseként. Sőt, a futók számára versenyt is hirdettek, és a leggyorsabbakat egyedi éremmel és tárgyjutalmakkal díjazták.

Szervező: Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesület

Versenyinfók: https://gocsejgalopp.webnode.hu/

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.