Ipoly Challenge

Az Ipoly Challenge az Ipolyon való túra evezésre épített elsősorban szabadidős sportolók számára rendezett verseny, melyet az idei évben május 13-14-én tartottak az érdeklődésnek megfelelően kibővített palettával.

A rendezvényen, amely Honvéd Kadét Járőrverseny volt egyben, az alábbi versenyszámokon lehetett indulni: kenu váltó, mátrixfutás, akadálypálya, mtb váltó, légpuskalövészet, íjászat, terepfutás, elsősegélynyújtás, gránátdobás, gépkarabély szerelés.

Minden nevező erre az alkalomra emblémázott rajtszámot, valamint befutócsomagot, a helyezettek pedig egyedi érmet, oklevelet, serleget és tárgyi jutalmat kapott.

A versenyzés mellett egyéb színes programokkal is készültek a szervezők, úgy, mint lovaglási lehetőség, haditechnikai bemutató, játszóház és népművészeti foglalkozás.

Sajnos az időjárás nem kímélte a rendezvényt, ennek ellenére nagyon jó hangulatban telt mindkét nap, mely a szervező BADISZ VSE csapatát csak megerősíti abban, hogy érdemes a versenyt folytatni, és nagy az érdeklődés az ilyen jellegű szabadidős versenyeztetés iránt.

Szervező: BALASSAGYARMATI DIÁK SZABADIDŐ ÉS VERSENY SPORT EGYESÜLET

Versenyinfók: https://www.depo-z.hu/ipoly-grand-prix/

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.