Madzagfalvi Hétpróba és Futóverseny

A Békési Szabadidős és Tömegsport Egyesület szervezésében 2022. augusztus 20-21-én került megrendezésre a Madzagfalvi Hétpróba és Futóverseny. Békés városának fontos a sport, szabadidő és közösséget megmozgató programok szervezése, hiszen hatalmas igény van rá a lakosság körében.

A szombati napon került futóversenyen lehetett indulni, melyre összesen 101 fő nevezett, és 93 fő ért célba. A verseny nagy sikerrel zajlott le, szerencsére az időjárás is nagyon kedvezően alakult. A rendezvény célját elérte, hiszen a családokat és gyerekeket is sikerült megmozgatni, hiszen volt ovis és családi kategória is, azonban a legelszántabbak 21 km-en bizonyíthattak.
A vasárnapi nap a központjában a hétpróba állt, amely egy ügyességi verseny. Több csapat is megmérette magát, akik idén a „Békési Ízletes” témájú feladatokban mutathatták meg kreativitásokat, gyorsaságukat és csapatként működő képességüket. Hét feladat során kellett a pontokat összegyűjteniük, hogy a végén kialakuljon az 1-3 helyezett felállása. Egy 4 fős zsűri pontozta a csapatokat és figyelte, hogy azért a játékosság mellett minden szabályosan kerüljön megrendezésre.

Szervező: Békési Szabadidős és Tömegsport Egyesület

Versenyinfók: https://madzagfalvinapok.hu/2021/08/25/madzagfalvi-hetproba-a-retro-jegyeben/

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.