Sárkány Maraton a Hanságban

2022.05.15-én került megrendezésre a 2022 évi Aktív Települések program támogatásával a Sárkány Maraton a Hanságban elnevezésű futóverseny Bősárkányban, melyet nagy érdeklődés övezett.

„Egy átlagos évben Magyarországon több ezer futóversenyt szerveznek, melynek egy része hagyománnyá nővi ki magát, mások pedig mikor már elfogy a kezdeti lelkesedés abbahagyják a versenyek szervezését. Mi nem ilyenek vagyunk.” – nyilatkozta a szervező 4Run Team Kft. ügyvezetője, Pap Tibor.

A második alkalommal megrendezésre kerülő futóversenyt családias hangulat övezte, főként helyi és a környező települések lakói mérették meg magukat. Mindenki megtalálta a számára ideális távot, ugyanis félmaraton, 10 km, 5 km és 2 km-es gyerekfutamon is volt lehetőség indulni.

A verseny igyekezett a családok igényeit kielégíteni, hiszen a kedvezményes nevezési lehetőségen túl kreatív foglalkozás, meseolvasás is várta őket. A legbátrabb csemeték egy 2 kilométeres kört is teljesíthettek, akiket biciklivel vagy futva egy-egy kísérője is segített.

Versenyinformációk:

Szervező: 4Run Happy Team Kft.

Versenyinfók: https://www.4runhappyteam.com/futoversenyek/362-ujra-var-a-sarkanymaraton-a-hansagban

A rendezvényen készült képek összeállításunk szerint alábbiakban találhatók:

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.