XIII. Hármas-Körös Gáti Futás

2022. május 14-én került megrendezésre a XIII. Hármas-Körös Gáti Futás Kunszentmárton és Szelevény szervezetésében. A Tiszazug legnagyobb rendezvénye 4 kategóriában összesen 277 futót mozgatott meg.

Családi futáson 50 fő, a 1,5 km-es általános iskolás I-II-III-IV: korcsoportban 91 fő, a 8 km-es távon 6 korcsoportban 93 futó vett részt 15 településről, míg a 16 km-es távon 43 fő teljesített. A futók emblémázott pólót, befutó érmet, valamint tartalmas befutócsomagot kaptak, sőt a versenyt szervező Kunszentmártoni Torna Club munkatársai ebéddel is megvendégelték a résztvevőket. Korcsoportonként az első három helyezett mellett különdíjak kiosztására is sor került, kiemelve a futóközösségeket távolabbi településekről, úgy, mint: Kiskunfélegyháza, Kisújszállás, Martfű, Cibakháza, helyiként a Talmácsi Cukrászat csapata.

A rendezvényen minden korosztály képviseltette magát, a legfiatalabb versenyző 2,5 éves, a legidősebb 87 éves volt. A családi futásban nevezettek közül a legnépesebb család 6 fővel teljesítette a távot.

Szervező: Kunszentmártoni Torna Egylet

Versenyinfók: https://www.facebook.com/gatifutas/

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.