Tag: úszás

7
szept

BALATONMAN FŰZFŐ

Fontos szempont számunkra, hogy versenyeinkben ne csak a profi sportolók, hanem azok a sporttársaink is örömüket leljék, akik még csak ismerkednek a triatlonnal vagy a futással! Tiszteljük a győzteseket, büszkék vagyunk rájuk, de minden nevezőnk egyformán fontos számunkra – függetlenül a célba érkezés sorrendjétől. Versenyközpontunk 2024-ben Balatonfűzfőn kerül kiépítésre, de a 710-es úton található legendás kerékpáros körünkön ismét megmérettethetitek magatokat.

Read more

20
júl

42. Lidl Balaton-átúszás

A Balaton-átúszás hazánk ikonikus sporteseménye. A mezőny hagyományosan az északi partról úszik a délire, Révfülöpről indulva egy 5,2 km-es távot megtéve érkezik Balatonboglárra. A 42. Lidl Balaton-átúszás élménye mindenkié lehet, Te is megúszhatod, ha szánsz egy kis időt a célzott felkészülésre. Ahhoz, hogy nyugodtan odaállj a rajtvonal mögé, jó egészségi állapotra és akaraterőre van szükséged. Bár a profi úszómúlt jól

Read more

22
jún

2. MOL Campus Öbölúszás

Nyíltvízi úszás Budapesten a Lágymányosi Öbölben: 4 úszótáv közül választhatsz. Homokos part, sportolás, kiváló vízminőség. Ne hagyd ki!

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.