4. Rácalmási Szigetfutás

2022. 06. 26-án 8 és 14 óra között megrendezésre került a 4. Rácalmási Szigetfutás Terepkerékpár és Gyalogtúra / Nordic Walking verseny, melyen közel 500-an vettek részt. A rendezvényt szervező Nagy Gábor elmondása szerint a rendezvény probléma és eltévedés mentesen zajlott le, nagyon pozitív visszajelzésekkel.

A megrendezett futamok:

Futás 3 km táv – 1 frissítőponttal,

Futás 5,5 km táv – 4 frissítőponttal,

Futás 11,2 km táv – 5 frissítőponttal,

Futás 22 km táv – 7 frissítőponttal,

Kerékpár 22 km táv – 7 frissítőponttal,

Gyalogtúra 11,2 km táv 5 frissítőponttal.

 

Az indulók gazdag befutócsomaggal térhettek haza, ugyanis egyedileg tervezett befutóérem, ajándékcsomag és főtt étel is járt a nevezés mellé. A szervezők ingyenes háttérprogramokkal igyekeztek színesíteni a rendezvényt, voltak különböző sportolási lehetőségek (tollaslabda, pingpong), frizbi bemutató és oktatás profi játékosokkal, társasjátékok és népi játékok. Meghívtak étel, ital, édesség és fagyi árusokat. Kitelepült a helyi rendőrség bűnmegelőzési osztálya, valamint biztosítottak ingyenes szakértő kerékpárszervízt, valamint szerveztek indulás előtti kerékpár átvizsgálást. Az információt közlésére egész nap profi műsorvezető dolgozott.

Futamonként női-férfi első három helyezett külön díjazásba és ajándékban részesült. A legidősebb és legfiatalabb versenyzők feliratozott kupát kaptak emlékbe.

Szervező: Nagy Gábor EV.

Versenyinfók: http://racalmasiszigetfutas.hu

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.