Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

11. ORSZÁGFUTÁS

2020. március 13. - 2020. március 22.

2019. októberében, nemzeti ünnepünk hétvégéjén újra megmozdult az ország. Az eddigi teljesítést túlszárnyalva, 26.692 regisztráló 409.525 km-t teljesített a 10. ORSZÁGFUTÁSON.
Bárki futhatott vagy gyalogolhatott nemre, korra, testsúlyra való tekintet nélkül, az ország bármely pontján, hiszen a cél az volt, hogy különösebb anyagi ráfordítás nélkül, mindenki a saját tempójában, a lakóhelyén, vagy ahol éppen tartózkodik a nap folyamán MOZDULJON meg.
Sokan voltak akik hosszú passzív, fotelben eltöltött időszak után kezdtek edzeni, hogy a vállalt távot sikeresen teljesítsék. Sok helyen közösségek (munka-, lakó-, futótársak, barátok) alkottak csapatokat és futottak együtt. Több helyen alakultak frissítőpontok. Akik nem szeretettek volna futni, választhattak gyaloglást, túrázást, így kisgyerekes családok, idősebbek is részt vehettek.

A 11. ORSZÁGFUTÁS 2020. március 13-22. között kerül megrendezésre.

Az országhatár hossza 2.246 km. Célunk az, hogy minél többször végigfussunk az országon, gyűjtsük a kilométereket, lépjük túl újra a Föld-Hold távolságot, ami ~380.000 kilométer.

Sokan voltak akik hosszú passzív, fotelben eltöltött időszak után kezdtek edzeni, hogy a vállalt távot sikeresen teljesítsék. Sok helyen közösségek (munka-, lakó-, futótársak, barátok) alkottak csapatokat és futottak együtt. Több helyen alakultak frissítőpontok.

Akik nem szeretettek volna futni, választhattak gyaloglást, túrázást, így kisgyerekes családok, idősebbek is részt vehettek.

Hogy vehetsz részt?

Vállalj egy szakaszt, bárhol ahol éppen leszel ebben az időszakban – lehet ez akár külföldön is -, amit bármikor a lefutsz vagy legyalogolsz.
Örülünk neki, ha az adott időszakban többször is csatlakozol a megmozduláshoz.
A vállalt szakasz minimum 5 km legyen, egy-egy szakaszt többen is teljesíthettek, lehetőség van csoportos regisztrációra.
Családok, baráti társaságok, csapatok, munkahelyi közösségek is futhatnak/gyalogolhatnak együtt.

Csatlakozz te is! Mozduljon az ország!

Jelentkezzetek, készüljetek, legyen ez egy újabb tömegsport ünnepnap!

Részletek

Kezdés:
2020. március 13.
Vége:
2020. március 22.
Honlap:
https://orszagfutas.hu

Szervező

Mozdulj érte Egyesület
Telefon:
+36305792343
E-mail:
info@orszagfutas.hu
Honlap:
https://orszagfutas.hu

Helyszín

bárhol

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.