Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2. MAPEI-EDURACE Családi Terepfutó Nap

2022. május 29.

Az EDUSPORT S.E. idén második alkalommal rendezi meg a MAPEI-EDURACE Családi Terepfutó Napot. Itt találod a tavalyi eseményről készült videót: https://youtu.be/mbScvMpGfjs. Tavaly 800 fő vett részt a rendezvényen, idén, az éppen gyermeknapra tervezett eseményen legalább 1200 emberre számítunk. Támogatóink között van a MAPEI, a HYUNDAI, a NATURLAND, a CERBONA, stb. hogy csak a legismertebbeket említsem. A rendezvény weboldalát itt találod: https://edusport.hu/2-mapei-edurace

A rendezvény a szokásos futóversenyektől két fontos koncepcionális tényezőben tér el:
1. Nagy a hangsúly a családokon, a gyerekek mozgatásán. Ennek megfelelően történt a helyszín kiválasztása. A lovasparkban biztonsággal tudnak közlekedni a gyerekek védett környezetben és számos gyermekprogram elérhető a falusi udvartól a pónilovagláson át a lovak megtekintéséig. Ezeket pedig a partnereink sportos programokkal egészítik ki.

2. Az „EDU” a tudatos sportolásra vonatkozik. A sportolást kiegészítő tevékenységekre, egyéb mozgásformák, étkezés, életmód. Ebben támogató partnereink segítik a résztvevőket. Pl. a Decathlon, a PodiSport, a PodiArt, a Cardio Consulting, jógaoktatók, edzők, masszőrök, akikhez a helyszínen is fordulhatnak kérdéseikkel a résztvevők. Illetve egy mini sportágválasztóként működve a családoknak, gyerekeknek lehetőségük nyílik számos sportág megismerésére. Tavaly a terepfutás mellett tollaslabda, labdarúgás, strandröplabda, hegyi kerékpár, tájfutás és jóga volt elérhető, de a kört idén tovább bővítjük újabb sportágakkal.

+1. Hogy a show se maradjon el, indítunk egy „Fuss gyorsabban egy lónál” versenyszámot, amelyen egy lóval/lovassal mérhetik össze tudásukat azok, akiknek van elég önbizalmuk. Ezt a futamot imádják a gyerekek, akik egyébként – szüleikkel ellentétben – rendszerint gyorsabban futnak a lónál!

Részletek

Dátum:
2022. május 29.
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://edusport.hu/2-mapei-edurace

Szervező

EDUSPORT S.E.
Telefon:
+36202610313
E-mail:
edusport@educomm.hu
Honlap:
https://edusport.hu

Helyszín

Domonyvölgy, Lázár Lovaspark
Domonyvölgy, Magyarország + Google Térkép

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.