Teltházas első szakmai konferencia

Révész Máriusz kormánybiztos (álló sor, balról harmadik) a SZEOSZ elnökségi tagjaival és Szélpál Tamás főtitkárral. A képről hiányzik Buranits Ildikó, elnökségi tagunk

Rangos konferenciát rendezett a SZEOSZ, azaz a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége.

A budapesti eseményen – amely teltházas volt – előadást tartott többek között Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, Kocsis Árpád a Budapest Sportiroda ügyvezetője és Zelcsényi Miklós az NN Ultrabalaton főszervezője.

A MOM Sportban lebonyolított rendezvényen az érdeklődők választ kaphattak arra, hogy mitől lesz sikeres egy sportesemény marketingje, szó esett a sportrendezvények egészségügyi biztosításáról, felmerült több felelősségi kérdés is, valamint feledhetetlen élménybeszámolót tartott Rakonczay Gábor, többszörös világrekorder, óceán-átszelő magyar evezős és kenus.

A SZEOSZ idén alakult és ez volt az első konferenciája. Szövetségünk 27 alapító tagja 2018-ban több mint 80 sportrendezvényt szervezett, és közel 240 ezer szabadidősportolót mozgatott meg. Az alapítók szervezőként mindennapi munkájuk során felismerték, hogy nagyon hasonló kihívásokkal küzdenek, legyen szó akár egy Budapest Maraton-szintű óriásrendezvényről vagy egy kisvárosban rendezett húsvéti nyuszifutásról.

Az előadók névsora:

Révész Máriusz (aktív Magyarországért felelős kormánybiztos – nyitóbeszéd)
Kocsis Árpád (Budapest Sportiroda Kft. – alapgondolatok 400 teljesített és 500+ megszervezett szabadidősport esemény után)
Zelcsényi Miklós (Balatonman Kft. – egy szabadidősport-esemény felépítése A-tól Z-ig
Slett Tamás (ERGO-Ambulance Kft. – egészségügyi biztosítás a sportrendezvényeken)
Csányi László „Csanya” (Körtés Egyesület – Mitől lesz sikeres egy sportesemény marketingje?)
Szemán Róbert (Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. – Felelősségi kérdések egy sportrendezvény lebonyolítása kapcsán)
Rakonczay Gábor (többszörös világrekorder, óceán-átszelő magyar evezős és kenus – élménybeszámoló)

Fejér megyei szervezők listája

Alba Triatlon SE
Tó-sport Kft.
Bowman and Becker Kft.